Start verkoop bouwkavels Gruttostraat en Enschedesestraat te Haaksbergen

Start verkoop bouwkavels Gruttostraat en Enschedesestraat te Haaksbergen

Kleinschalige, ruim opgezette woningbouwlocatie

Aan de zijde van de Gruttostraat zijn vier bouwkavels gelegen welke geschikt zijn voor vrijstaande woningen met een bouwmassa van 1 laag met kap. De drie bouwkavels aan de zijde van de Enschedesestraat zijn geschikt voor een dubbele woning (2-onder-1-kap) en een vrijstaande woning met een bouwmassa van twee lagen met kap. De bouwkavels zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 317 m² tot maar liefst 811 m².

Het stedenbouwkundige plan is ontworpen door architect Hans Beeftink van BLM Architecten uit Enschede. De toekomstige bewoners hebben uiteraard een grote eigen inbreng in het ontwerp.

Ligging

De locatie is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Haaksbergen. Ook diverse andere voorzieningen zoals scholen, bibliotheek en sportfaciliteiten zijn in de nabijheid gelegen. Vanwege de uitstekende ligging ten opzichte van de N18 is de locatie vanaf de snelweg A35 en vanuit Enschede goed te bereiken.

Ontwikkeling en verkoop

De ontwikkeling en verkoop van de bouwkavels geschiedt door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V., contactpersoon is de heer Tony Kleinjan of de heer Michiel Schaafsma, tel. 074 – 255 68 88. Voor meer informatie met betrekking tot onder andere de beschikbare kavels en verkoopprijzen zie de website: www.kavelshaaksbergen.nl